måndag 13 maj 2013

Nya BUTIKEN nu ÖPPEN!

Då är vår nya butik äntligen öppen! Så himla himla roligt att komma igång igen. Vi har haft en paus över vintern bland annat pga flytt. Vi har sålt vårt gamla Montebello hus i Kårsta, Vallentuna. Därmed försvann förra årets gårdsbutik och verkstad. Sorgligt men livet går vidare.


Vi har inte flyttat särskilt långt :)
Min man och jag har flyttat till Finsta mellan Rimbo och Norrtälje. Tyvärr fanns det inget utrymme för verkstad och butik där så vi har letat och letat och äntligen funnit rätt lokaler.
 

Tillsammans med företaget ANNO 5531 har vi öppnat vår nya butik med samlingsnamnet ÅTERBRUKET I ROSLAGEN på Smedsmora Gård 4km söder om Rimbo. Vi skyltar utmed väg 280 och väg 77.

 

I butiken hittar du som vanligt en mängd omgjorda gamla möbler. Men även en hel del fina möbler som får vara som de är, en mängd kuriosa och en hel del hantverk som passar in. Här finns även kaffe och underbara hembakade bullar som vi säljer. Fikastunden intas med fördel ute i det gröna runt butiken som har utsikt över sjön Sparren. Den lantliga atmosfären är genuin och mycket vacker. Hit åker man på en perfekt utflykt. Dessutom tar vi kort så kontanter är inte ett måste.



När har vi öppet då?
Jo, LÖRDAGAR och SÖNDAGAR 11-16, alla helger utom Midsommarhelgen.
 


Nu när sommarsäsongen har börjat och det spritter av upptäckarlust kom då ut till oss och hälsa på!

Man  kan också kika in på butikens hemsida
ÅTERBRUKET I ROSLAGEN.

Varför inte också ta en titt på
MONTEBELLOS hemsida där du hittar flera av våra produkter!
 
 
Vi ses!

Malin :)